Poleringsvogn til fælge ø335mm

1 500,00 kr

inkl. moms
Poleringsvogn til fælge ø335mm Udvid

Skab en fejlfri glans på dine fælge med vores poleringsstander til fælge ø335mm. Kombineret med Wheeley, en innovativ hjælper, og det nøje udvalgte tilbehør, er dette det perfekte sæt til at få din lastbil til at stå ud fra mængden. Uovertruffen kvalitet og professionelle resultater garanteret.

Se vores tilbehørsliste og klik af det tilbehør du skal bruge. Produkterne er nøje udvalgt efter års erfaring inden for polering af alufælge til transportbranchen

STANDEREN KAN LEJES FOR 1200 KR EKS MOMS FOR EN WEEKEND!

Know-how
Kvalitetsprodukter
Kundefokus
Afkryds tilbehør for at lægge det i kurven sammen med Poleringsvogn til fælge ø335mm

Poleringsstanderen til fælge med en diameter på 335mm er den ultimative løsning til at opnå en strålende og attraktiv glans på dine fælge. Denne stander er designet specielt til lastbiler og tilbyder en stabil og sikker platform, hvorpå du kan polere dine fælge uden besvær. Med dens holdbare konstruktion og justerbare nøglefunktion kan du let tilpasse den til dine behov. Standeren er konstrueret af kvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig brug og beskyttelse mod slid. Gør dine lastbilfælge til et stilfuldt og imponerende træk ved hjælp af denne pålidelige poleringsstander.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud