Komplet Orbix+ Duo LEDbar sæt (12V)

3 450,00 kr

inkl. moms
Komplet Orbix+ Duo LEDbar sæt (12V) Udvid

✓ LED-rampesæt med Orbix+ Duo, specialholder og DT-relæ
✓ Unik positionsbelysning med dynamisk tænding
✓ 590 m (1 lux) og 13500 faktiske lumen

Know-how
Kvalitetsprodukter
Kundefokus

Følgende er inkluderet i pakken: 1 x 21" Orbix+ Duo LED-ramp (varenummer 33503655) 1 x specialfremstillet holder (varenummer 3346077) 1 x DT-relæ med knap (varenummer 3346005) 1 x låseliste til registreringsskilt (varenummer 960202) TIPS: Se også vores hurtigkobling til relæsæt med færdige kontakter, ingen skade på bilens originale kabler (ingen behov for strømtapper). Hurtig og nem installation!

Orbix+ Duo LED-ramp med dynamiskt positionslys

Det er detaljerne, der gør forskellen - og denne detalje er virkelig iøjnefaldende! Orbix Duo 21" fra Ledson er udstyret med moderne dynamisk positionslys.

Orbix+ positionslyset tændes med en unik flydende bevægelse, der fører lyset fra den ene side af rampen til den anden, før det tændes. En dynamisk sekvens, der får dig til at skille dig ud fra mængden og hæver udseendet på dit køretøj til et helt nyt niveau.

Rampen er E-mærket i henhold til ECE R149 og har et Drive-lysbillede, der optimalt forstærker dit køretøjs eksisterende fjernlys for at nå både længere og bredere. Selvfølgelig kan du vælge at have dit positionslys i moderne koldt hvidt eller en mere rå gul-orange.

En høj IP69K-klassificering og et aluminiumshus med en polykarbonatlinse sikrer, at Orbix+ giver dig en sikrere kørsel og et mere stilfuldt udseende, selvfølgelig med Ledsons uovertrufne 36 måneders garanti.

Driving Beam-lysbillede (Drive)

Driving Beams reflektorer er alle computerdesignet og fremstillet for at give et lignende lysbillede som combo. Det efterligner og forstærker bilens eksisterende forlygter og lys.

Egenskaber:

Positionslys med dynamisk tænding, hvilket betyder, at det starter med et effektfuldt bevægelsesmønster Valgfrit positionslys i xenonhvidt eller gul/orange Driving Beam-lysbillede (bredt og aflangt) E-mærket ECE R149 ECE R10 (EMC-sikret) Rækkevidde: 590 m (1 lux) 15120 lumen (teoretisk), 13500 lumen (faktisk) Farvetemperatur 5700K (koldt hvidt) Dobbelt monteringsmuligheder (bagmonterede skydebøsninger og sidemonterede ben)

Tekniske data:

180 W (36 x 5 W LED) Spænding: 10-32V IP69K (vand-/støvtæt) Aluminiumshus og polykarbonatlinse Refraktiv linse DT-stik (medfølger)

Medfølger (udover holder, relæ og låseliste):

Orbix+ Duo 21" dobbeltrække LED-ramp Sidemonterede ben Skydebøsninger (lodret/vandret) Bolte og skruer til montering af rampen på egnet overflade DT-stik Installationsvejledning

Mål & vægt (kun rampen ekskl. beslag):

Bredde: 534 mm Højde: 63 mm Dybde: 70 mm Vægt: 2,91 kg BEMÆRK: DT-stikket må ikke klippes, da det øger risikoen for fugtskader, og garantien ophører i så fald med at gælde. ATP-stik (han) med skarv medfølger produktet.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud